Vervaldatum en Fabricatie datums

Alle producten van Global Fair Pricing worden geproduceerd door compatibele fabrikanten die voldoen aan specifieke normen voor kwaliteit en potentie. We vereisen dat onze fabrikanten producten ontwikkelen en formuleren die hun kwaliteit zullen behouden voor de verwachte tijdspanne.

Een van onze primaire doelen is om u de meest verse producten te bieden die mogelijk zijn. We controleren alle merkcapsules, tabletten e.d. van diverse fabrikanten in onze eigen magazijn, waardoor we onze voorraad kunnen controleren en een gegarandeerde versheid kunnen bieden.

De merkproducten van Global Fair Pricing omvatten een houdbaarheidsdatum en / of een gefabriceerde (MFG) datum.

Een “Best by” -datum geeft aan dat het product tot aan de opgegeven datum met succes aan de claims op het label zal voldoen. Onze producten ondergaan strenge stabiliteitstests om de meest nauwkeurige datering voor onze afgewerkte producten te bepalen.

Een “Gefabriceerde” datum (MFG) geeft aan wanneer het product werd gebotteld. In de meeste gevallen worden supplementen geacht volledig stabiel te zijn gedurende 2-3 jaar vanaf de productiedatum. De meeste vloeibare supplementen en probiotica zijn meestal stabiel gedurende een jaar vanaf de fabricagedatum. Dit geldt niet voor voedselartikelen of actuele / cosmetische producten (crèmes, lotions, shampoo, enz.).